MENIU

Vor fi temperaturi de 33 grade. Prognoza meteo pentru 27 august

<p>Vremea luni si marti</p>

Vremea se anunţă predominant frumoasă şi destul de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab, cel mult moderat. În aceste condiţii, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 33 de grade.

Ziua se anunţă caldă şi frumoasă şi în Bucureşti. În condiţii de cer mai mult senin, la amiază, mercurul  din termometre urcă până la 32 de grade celsius. Vântul abia va adia.

La munte vremea va fi predominant frumoasă și continuă să se încălzească, astfel că termometrele vor indica la amiază 25 de grade la Stâna de Vale şi Predeal, 23 la Păltiniş, 22 în Sinaia, 21 în Semenic şi 18 sus pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău. Cerul va fi variabil în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe trecătoare, în timp ce, în restul zonei va fi mai mult senin. Vântul va sufla cel mult moderat.

La malul mării vremea va fi frumoasă şi caldă. În condiţii de cer mai mult senin şi vânt cel mult moderat, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 29 de grade, iar apa mării va avea între 23 şi 24 de grade.

Şi vineri vremea se menţine frumoasă şi caldă pentru aceastp perioadă. Temperaturile maxime trec de 30 de grade în aproape toată ţara şi ajung la 34 de grade la Satu Mare, Oradea şi Timişoara. Cerul va fi variabil la munte şi în regiunile estice şi mai mult senin în restul ţării. În condinuare vânt va sufla cel mult  moderat.

Şi bucureştenii au parte mâine de o zi caldă şi frumoasă, cu 16…17 grade în zori şi în jur de 33 de grade la amiază. Nici urmă de nori şi vânt ce va sufla slab.

Sâmbătă vremea se menţine frumoasă şi continuă să se încălzească uşor. Norii apar doar prin zona montană, unde cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab, cel mult moderat. Temperaturile maxime, peste 30 de grade în toată ţara, ajung frecvent la 34 de grade în zonele de şes.

Ultimul weekend de vară începe în Bucureşti cu mult soare şi 34 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Mai multe articole despre:
meteo vreme prognoză meteo 27 august