MENIU

Vor fi ploi! Prognoza meteo pe următoarele trei zile

ALERTĂ METEO de ultimă oră. Cod galben de furtuni şi grindină. Dezastru în ţară!

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o uşoară scădere faţă de ziua precedentă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zona Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului, dar şi în Subcarpaţii Getici unde local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile estice, dar de scurtă durată şi asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade, uşor mai ridicate în sudul Olteniei. Dimineaţa, în special în zonele depresionare, izolat va fi ceaţă. 

In capitala, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade.

La mare, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va prezenta intensificări care la rafală vor depăşi 50 km/h în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 27 de grade, iar cele minime între 17 şi 19 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 şi 24 de grade.

JOI: Vremea  va fi predominant frumoasă, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori agreabile, în jurul celor normale pentru prima zi de septembrie, însă dimineaţa va fi răcoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23-24 de grade in depresiuni și 29 de grade la Drobeta Turnu severin. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În zonele joase, în orele dimineţilor, vor fi condiţii de ceaţă.

In capitala, vremea va fi frumoasă cu cerul mai mult senin si vânt slab și moderat. Dimineata 16-17 grade si maxima zilei, 27...28 de grade.

VINERI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil spre senin, dar după-amiaza vor fi unele înnorări și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice pe arii restrânse în zona de munte și izolat în regiunile estice, sudice și centrale. Vântul va avea ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime, trec de 25 de grade in aproape toata tara si ajung frecvent la 30 de grade in jumatatea de sud. În zonele joase, dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă.

 In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a zilei când vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Dimineata, racoare, cu 12-14 grade si la amiaza, 29-30 de grade.