MENIU

Vin ploile. În ce zone din ţară vom avea parte de cer noros şi precipitaţii, marţi

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele obişnuite în a doua decadă a lunii noiembrie în aproape toată ţara, dar în special în regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor fi de la 8...10 grade local în Moldova, în estul Transilvaniei şi în nordul Dobrogei pânã la 18...19 grade în Banat.

Cerul va fi mai mult noros în nord, în centru şi în nord-est, unde pe arii restrânse va ploua slab. În restul ţării cerul va fi variabil, cu înnorãri trecătoare. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă. În orele dimineţii, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, dimineata vor fi 4...6 grade. Astăzi, deşi temperatura aerului va scădea uşor faţă de ieri, vremea rămâne mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă: la amiază, 13...14 garde. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

La munte, vremea va fi caldă pentru această perioadă. La amiază vor fi 12 grade la Păltiniş, 11 la Preadeal, 10 la Semenic şi Sinaia, 11 la Stâna de Vale si 3 la Vf. Toaca din masivul Ceahlau. Cerul va fi mai mult noros şi izolat va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni izolat se va semnala ceaţă.