MENIU

Temperaturi scăzute și ninsori. Cum va fi vremea marți și miercuri în toată țara

Vremea va fi rece marți și miercuri, cu maxime care nu vor depăși 7-8 grade Celsius. La munte va ninge, iar în unele zone ale țării vor fi precipitații mixte.

VREMEA MARȚI

Marți vom avea parte de vreme rece, mai ales dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in depresiuni și 7 grade la Giurgiu. Local vor fi precipitații mixte ce vor favoriza pe spații restrânse depuneri de polei în Banat și Crișana și predominant ninsori în Transilvania și Maramureș. La munte va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat se vor semnala precipitații slabe. Vântul va avea unele intensificări în sud-vest, în nord-est și pe litoral, precum și la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiții de ceață, potrivit REALITATEA TV.

În București, vremea va fi rece in special dimineața. -4...-2 grade si 5...6 grade la amiaza. Cerul va avea unele înnorări, dar condițiile de precipitații vor fi reduse.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și va avea înnorări temporare în rest. Local va ninge la munte si pe spații restrânse vor fi precipitații mixte, în Maramureș, Transilvania și Crișana, favorizând depuneri de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane înalte, dar local și temporar și în regiunile sud-vestice și sud-estice. Valorile termice, în creștere ușoară față de marti, vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Maximele se vor încadra între -1 grad in estul Transilvaniei și 7 grade frecvent in sud, izolat poate si 8 grade. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineata -4...-2 grade iar la amiaza, in jur de 6 grade.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza vremea vremea Bucureşti vremea munte