MENIU

ŞOCANT. Un adolescent a intrat în comă după ce a băut 4 litri de sucuri energizante în 16 ore

<p>ŞOCANT. Un adolescent a intrat &icirc;n comă după ce a băut 4 litri de sucuri energizante &icirc;n 16 ore</p>

Un tânăr norvegian în vârstă de 14 ani , Henrik Eide Dahl, s-a prăbușit la podea în timpul unui maraton de jocuri video. El a consumat echivalentul a 4 litri de sucuri energizante într-un interval de 16 ore. Dahl a fost transportat la un spital, unde starea lui s-a agravat și a intrat în comă. În cele din urmă s-a trezit și este de așteptat să se recupereze complet, dar încă mai trebuie să ia medicamente pentru hipertensiune arterială - scrie Daily Mail.

Un adolescent din Norvegia s-a prăbușit și a intrat în comă după ce a băut patru litri de băuturi energizante în timpul unui maraton de jocuri video de 16 de ore, organizat la propria şcoală.

Henrik Eide Dahl spune că în timp ce juca o partidă de Call of Duty în cantina școlii , " totul s-a întunecat " și el a intrat în insuficienta renala . Medicii nu au precizat ce fel de băutură energizantă a consumat Dahl.  Dahl a fost transportat cu avionul la un spital din Lillehammer , unde starea lui s-a agravat și a intrat în comă .



Singurul lucru care a ţinut adolescentul în viață după supradozajul de cafeină a fost un aparat de respirat.  Dar în cele din urmă,  Dahl s-a trezit din comă şi s-a " îngrozit " atunci când şi-a văzut frații săi stând la marginea patului lui plângând . În total , Dahl a petrecut 13 zile în spital și este în continuare pe medicamente pentru a controla tensiunea arterială .

Anne Katherine Duns , un doctor care l-a tratat pe Dahl , spune că el ar fi putut chiar muri în urma acestui episod. " Aceasta a fost o situaţie gravă, în care viaţa lui a fost în pericol. Sistemul nervos central , sistemul cardiovascular , plămânii și rinichii au fost afectate".

Din fericire, medicii se aşteaptă ca Dahl să se recupereze complet.