MENIU

Se schimbă vremea radical - Anunțul meteorologilor - Ce se va întâmpla de mâine cu temperaturile

Vremea

Vremea este una schimbătoare în acest weekend. Meteorologul Oana Catrina a vorbit la Realitatea PLUS despre evoluția temperaturilor în zilele următoare.

"În ultimele 24 de ore ne-am bucurat de o vreme mai caldă decât perioada în care ne aflăm. S-au înregistrat chiar 20 de grade Celsius. O vreme însorită, vântul s-a intensificat seară cu rafale de până la 45km pe ora. Vremea se schimbă, răcirea vremii va continuă pe parcursul zilei de astăzi și se va simți accentuat, vor fi innorari și precipitații, local va și ninge moderat și se va depunde strat de zăpadă. În partea de sud, pe arii restrânse se vor semnala ploi cu tendințe de transformare în lapoviță și ninsoare.
 
Astăzi temperaturile maxime sunt între 3 și 9 grade. În Capitală se schimbă vremea semnificativ, vom avea parte de o vreme în general închisă, se răcește semnificativ, nu vor fi mai mult de 4-5 grade, o temperatură mai coborâtă decât ce ar trebui să se înregistreze. Normal ar fi cam 8-9 grade. În prima parte a zilei avem parte de precipitații, vântul moderat, viteze de până la 45km pe ora. Atenționarea cod galben de ninsoare și viscol din Carpații Meridionali își menține valabilitatea până la ora 16.
 
Vestea bună este că de mâine precipitațiile vor fi foarte puține, temperaturile vor crește ușor și treptat. Mâine, o vreme predominant frumoasă, un cer mai mult senin duminică. Vântul va fi slab și moderat. În orele amiezii temperaturile maxime între 3 și 9 grade", a explicat meteorologul Oana Catrina în direct la Realitatea PLUS.
Mai multe articole despre:
vremea temperaturi anm