MENIU

Vești noi de la meteo: Cum va fi vremea în weekend?

Prognoza meteo: vremea in weekend

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în weekend? Anunț de ultimă oră de la meteorologi!

Prognoza meteo. Sâmbătă, vremea va fi în continuare închisă şi temporar va ploua, în jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, pe spaţii mici posibil vor fi însoţite de descărcări electrice, iar cu o probabilitate mai mare în sud-est cantităţile de apă ce se vor înregistra vor depăşi local 15 l/mp. La munte, îndeosebi la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, iar la cote mai reduse şi în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 17 grade.

Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi în continuare închisă, temporar va ploua în Carpaţii Meridionali şi local în restul zonei montane. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, pe spaţii mici posibil vor fi însoţite de descărcări electrice, iar cantităţile de apă izolat vor fi mai însemnate. La peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare.

Vremea duminică și luni

Duminică, vremea se va menține în general închisă. Temporar va ploua în regiunile sud-vestice, sudice și estice și izolat în restul teritoriului. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Pe spații mici vor fi cantități de apă mai însemnate, îndeosebi la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și sud-est și doar cu totul izolat în rest.

Prognoza meteo. Temperaturile maxime, în scădere față de luni în regiunile estice, vor fi cuprinse între 7 grade la Suceava și 16 grade Drobeta, Timișoara, oradea și Satu Mare.

În capitală, vremea va fi închisă și temporar va ploua. Dimineața, 7-8 grade și temperatura maximă, 12...13 grade.

Luni, cerul va avea înnorări și temporar va ploua slab, pe arii în general restrânse în sud-vest și cu totul izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte, în timp ce, la altitudini mari vor predomină ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și local în regiunile extracarpatice dar și în cele vestice și nord-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade la Suceava și 16 grade la Timișoara.

Prognoza meteo.  În Bucureşti vor fi înnorări în cea mai mare parte a zilei, probabilitatea de ploaie va fi redusă, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Dimineața, 5-6 grade și la amiază, 12-13 grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo vremea in weekend