MENIU

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele 3 zile?

Prognoza meteo. Află cum va gi vremea în următoarele trei zile! Veștile de la meteo nu sunt prea bune

Prognoza meteo. Marți, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 9 grade. Temporar va ploua în regiunile vestice, nordice şi centrale. La munte vor fi precipitaţii mixte. Spre seara, izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, însă la cote mai reduse şi în nordul Moldovei şi sud-vestul Olteniei. În zonele joase de relief din sud şi din est pe arii restrânse va fi ceaţă.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Dimineaţa, -7…-5 grade şi la amiază, în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza meteo. Vremea miercuri și joi

Miercuri, în vestul şi nord-vestul ţării, cerul va fi variabil, dar în rest înnorările vor persista și local și temporar vor cădea precipitații în general slabe, sub formă de ninsoare la munte, mixte în Transilvania și Moldova și predominant ploi în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Pe arii restrânse, dimineață, în regiunile sudice și sud-estice se mențin condițiile de polei. Vântul va avea intensificări temporare în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, precum și pe crestele montane, unde vor fi rafale în general de 45...55 km/h.

Prognoza meteo. Temperatura aerului va marca o scădere în majoritatea zonelor, astfel încât maximele vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 8...9 grade în vestul Olteniei. Mai ales dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.** În capitală, temporar se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. În primele ore ale zilei se menține probabilitatea de apariție a poleiului.

Dimineaţa, -4…-2 grade și temperatura maximă, în jur de 3 grade. Joi temperatura încă mai scade aşa că vremea va deveni rece pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade la Miercurea Ciuc și 5 grade la Drobeta Turnu Severin. Ceață, dimineața, îndeosebi în regiunile sudice și estice.

În București, vremea va fi rece. -2…0 grade dimineață și temperatura maximă, în jur de 3 grade. Dimineaţa vor fi nori joși și ceață.

Prognoza meteo. Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, norii nu dau nici o şansă soarelui. Temporar va ploua, la munte vor fi precipitații mixte iar spre seară apar condiţii de polei. La amiază vor fi : 8 grade la Timișoara și Arad, 6 Baia Mare, 3 la Cluj, 5 la Sibiu și 3 la Miercurea Ciuc.

Şi în sud, puţin soare în zonele de deal și maxime termice între 3 și 7 grade. La şes, nori și ceață și frig cu maxime în jur de zero grade: 1 grad la Craiova, -3 la Giurgiu, 0 la Slobozia și 1 grad la Buzău.

Prognoza meteo. Maxime termice sunt în apropierea celor normale: 10 grade la Drobeta, 9 la Rm. Vîlcea, 7 la Craiova, Giurgiu și Călărași, 6 la Ploiești și 4 la Buzău.

În Dobrogea, vreme închisă, ceaţă și 6 grade maximă la Tulcea și 8 la Constanța.

În Moldova, nori și ploi slabe în partea de nord a regiunii, ceaţă în cea de sud și maxime pozitive dar mici: 2 la Suceava, 3 la Iași, 2 în Bacău și Focșani și 4 la Galați.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo