MENIU

Prognoza meteo. Anunţ de ultimă oră: Cum va fi vremea în următoarele zile?

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile? Veştile de la meteorologi sunt destul de bune.

Prognoza meteo: Joi, o zi senină, frumoasã, cu temperaturi peste normalul momentului, în cea mai mare parte din ţarã. Excepţie va face sudul teritoriului, unde va fi înnorat temporar, în special în prima parte a zilei, astfel că aici maximele se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri trecãtoare în sud-estul țării, în sudul Banatului şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 26 de grade. Dimineaţa izolat se va semnala ceaţã.

Prognoza meteo: Vremea în Bucureşti

În București, o zi normală de octombrie -cu cer variabil, înnorat temporar în prima parte a zilei, vânt cel mult moderat și o maxima de 21...22 de grade.

Prognoza meteo: Vremea la munte

La munte, vreme caldã și aici, predominant frumoasã, cu cer mai mult senin, vânt slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crește, îndeosebi ale Carpaţilor Meridionali. Dimineața, izolat, pe vãi şi în depresiuni, se va așterne ceața. Maximele nu au variaţii semnificative, faţã de zilele trecute...

Prognoza meteo: Vremea vineri şi sâmbătă

Prognoza meteo: Vineri, frumos și mai cald decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii octombrie, cerul va fi mai mult senin în cea mai mare parte a țării -excepție fac regiunile estice, unde vor fi înnorări temporare și se vor înregistra temperaturi apropiate de mediile multianuale. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în vest și centru (Drobeta 25). Pe suprafețe mici, în zonele joase de relief, dimineața va fi ceață.

În București, o zi frumoasă și mâine, cu cer mai mult senin, vânt moderat, apoi către seară își va diminua intensitatea. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

Prognoza meteo: Sâmbătă, tot frumos, cu temperaturi mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în sudul Banatului, jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea. Dimineața, cu totul izolat va fi ceață.

În București sâmbătă, zi frumoasă din zori până-n noapte 9-10 grade la prima ora și 21-22 de grade la amiază, cu cer mai mult senin, vânt slab și moderat.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo