MENIU

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo

Prognoza meteo. Află cum va fi vremea în următoarele trei zile.

Prognoza meteo. Sâmbătă, în zonele montane, submontane, precum şi în regiunile nordice, estice şi centrale, vremea va fi în general instabilă şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporar accentuate şi intervale în care se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În restul teritoriului astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, unde şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală, pe arii restrânse, se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi.

Prognoza meteo. Vremea în Bucureşti

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă, iar disconfortul termic ridicat, mai ales după-amiază, când indicele de confort termic temperatură-umezeală va putea atinge pragul critic de 80 de unităţi. După orele prânzului va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

Şi la munte vremea va fi în general instabilă şi mai ales sâmbătă după-amiază şi seara vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină.

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare vor fi averse trecătoare, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi de 28...29 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 şi 25 de grade.

Prognoza meteo. Vremea duminică şi luni

Prognoza meteo. Duminică, vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, în regiunile nordice, estice, centrale și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade.

În Capitală, vremea se va menține deosebit de caldă. Dimineața, 15-17 grade și maximă, 30...31 de grade. Ploi spre seară.

Prognoza meteo. Luni, tot vreme instabilă. În regiunile nordice, estice și centrale, precum și în zonele montane și submontane, temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se pot înregistra cantități de apă mai însemnate și se mențin condițiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade.

În Bucureşti, 15-17 grade dimineața și în jur de 30 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.