MENIU

Luna mai va fi ploioasă şi iulie secetoasă în unele regiuni! Prognoza meteo pe trei luni

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada mai -iulie. Astfel în lunile mai şi iunie vom avea parte de precipitaţii din belşug.

MAI 2015. Temperatura aerului va fi apropiata de normalul climatologic in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in celelalte regiuni va avea valori sub mediile multianuale ale perioadei.
Temperatura medie este 14.9
Precipitatii (l/mp): 66.5
Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si pe arii restranse cele sudice si estice, unde se vor situa in apropierea mediilor multianuale.


IUNIE 2015

Temperatura (oC): 18.3

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

Precipitatii (l/mp) 84.5

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa sub normele multianuale local in sudul, sud-estul si estul teritoriului, iar in regiunile centrale si nordice sunt posibile cantitati peste aceste norme.


IULIE 2015
Temperatura (oC) 20.2
Temperatura aerului se va situa peste media climatologica a lunii in sud-estul tarii si local in sud, iar in celelalte regiuni va avea valori apropiate de normal.


Precipitatii (l/mp) 77.8

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de normal, local, in regiunile centrale si vestice ale tarii, iar in restul teritoriului vor fi deficitare.






Mai multe articole despre:
meteo ploi temperaturi