MENIU

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun - zonele unde vor predomina ninsorile 

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun - zonele unde vor predomina ninsorile

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 28 decembrie. 

Săptămâna 30.11.2020 – 07.12.2020

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice, mai ales în sud-estul extrem, iar în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai accentuat în regiunile vestice și nordice.

Săptămâna 07.12.2020 – 14.12.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zona versanților sudici ai Carpaților Meridionali și de Curbură, iar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 14.12.2020 – 21.12.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 21.12.2020 – 28.12.2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa peste cele normale pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.