MENIU

Prognoza meteo pentru 15 decembrie. Vremea se schimbă

Valorile termice diurne vor marca o scădere şi vor deveni apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă în zonele joase, local persistentă în vest, sud-vest şi centru şi asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 7 grade, mai mici în zonele cu ceaţă persistentă.

În Capitală, dimineaţa -2...0 grade. Cerul va avea înnorări îndeosebi în orele dimineţii, când se va semnala şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii, când, local în Carpaţii Orientali se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă. Regimul termic nu va prezenta variaţii semnificative comparativ cu cele din intervalul precedent.

Vor fi 2 grade la Paltinis si stratul de zapada masoara 12 cm, tot 2 grade la Predeal si 18 cm stratul de zapada, 1 grad la Semenic si 10 cm de zapada, 1 grad la Sinaia si 18 cm stratul, 3 grade la Stana de Vale si 21 de cm, -4 la Toaca si 16 cm stratul de zapada. 

Mai multe articole despre:
meteo vreme prognoză meteo 15 decembrie