MENIU

Prognoza meteo pe trei zile: Veştile sunt bune!

Prognoza meteo

Prognoza meteo: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile. Veştile sunt bune!

Prognoza meteo: Joi, vremea se va menţine predominant frumoasă; cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în continuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade. În orele dimineţii va fi ceaţă în depresiuni, pe văi şi pe litoral.

Prognoza meteo: Vremea în Bucureşti

În Capitală, dimineața 10...11 grade. Pe parcursul zilei, vremea se va menţine frumoasă, cu cer variabil şi vânt slab. La amiază se vor atinge din nou temperaturi peste cele obişnuite ale perioadei, o maximă de 27...28 de grade.

Vremea la mare

La mare, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 25 de grade. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 şi 23 de grade.

Prognoza meteo: Vremea la munte

Şi la munte, frumos și cald, cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab şi moderat. Dimineaţa va fi răcoroasă, însă la amiază temperatura aerului va creşte până la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va formă ceaţă în depresiuni şi pe văi.

Vremea vineri şi sâmbătă

Prognoza meteo: Vineri, vremea va fi relativ răcoroasă în orele dimineții, dar amiază va aduce din nou valori de temperatură mult mai ridicate decât ar fi normal în ultima decadă de septembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade la Constanța și 30 de grade la Baia Mare, Oradea, Drobeta, izolat poate şi 31 de grade în partea de vest și sud-vest a ţării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. În orele dimineții se va forma ceață în depresiuni, pe văi și pe litoral.

În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil și vânt slab. 11-13 grade dimineață și la amiază, o temperatura mult mai ridicată decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie, 28...29 de grade.*

Prognoza meteo: Sâmbătă, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru ultima decadă a lunii septembrie, temperaturile maxime se vor situa între 23 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud și sud-vest la Drobeta și Giurgiu. Spre seară înnorările se vor accentua dinspre nord-vestul ţării, vântul se va intensifica și se vor semnala averse și trecător descărcări electrice la munte, în Maramureș, Transilvania și Moldova. Dimineața va fi ceață în sud-est, dar și în restul teritoriului, în special în depresiuni și pe văi.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu 13-15 grade dimineaţa și o temperatură maximă de 29...30 de grade. În cursul zilei cerul va fi mai mult senin, înnorările şi ploaia se amână pentru noaptea.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo