MENIU

Prognoza meteo 26 februarie. Vremea, într-un proces de încălzire - temperaturile urcă la 22 grade

Prognoza meteo 26 februarie

Astăzi, vremea va continua să se încălzească, iar în cea mai mare parte a ţării va fi deosebit de cald pentru ultima decadă a lunii februarie. 

Cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief, în special din Transilvania, sudul Olteniei şi al Moldovei, va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari. Temperaturile maxime vor fi de 9 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă din Transilvania, până la 21...22 de grade în dealurile subcarpatice, îndeosebi ale Munteniei şi Moldovei.

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar dimineaţa se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

La munte, vremea va continua să se încălzească şi va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar noaptea cerul se va înnora treptat în nordul Carpaţilor Orientali, unde vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales la altitudini mari. 

Mai multe articole despre:
prognoza meteo 26 februarie