MENIU

Prognoza meteo 25 decembrie. Crăciun cu ploi și ceață. Unde ninge

Prognoza meteo 25 decembrie. Crăciun cu ploi și ceață. Unde ninge

Astazi, in vestul, nordul, nord-estul şi centrul ţarii vremea se va raci, iar temporar şi pe arii extinse va ploua.

La munte se vor semnala precipitaţii mixte ce vor determina pe suprafeţe mici polei, iar la altitudini mari treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zapada. Pe arii restrânse, se vor acumula cantitaţi de apa de 20...25 l/mp. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât în mod normal la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud a teritoriului.

In Bucuresti, vremea va fi mult mai calda decât ar fi normal la aceasta data. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 13 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, vremea va intra într-un proces de racire. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitaţiilor va cuprinde întreg spaţiul montan. Acestea vor fi mixte, iar izolat se va semnala polei, însa la altitudini mari treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zapada. Cantitaţile de apa cumulate, pe alocuri, vor fi de pâna la 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari, în special în zona înalta. Valorile termice, se vor menţine peste mediile multianuale.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi