MENIU

PROGNOZA METEO 21 ianuarie. Vremea rămâne deosebit de rece

Joi, 21 ianuarie, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă îndeosebi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 2 grade. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor şi va ninge slab, local în Maramureş, Crişana, Transilvania şi la munte şi izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, unde va spulbera zăpada, dar trecător şi la cote mai reduse şi în sud-vestul şi nord-estul ţării. Local, dimineaţa, în Câmpia Română şi izolat în rest va mai fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

În Bucureşti, vor fi înnorări şi ceaţă cu depunere de chiciură în prima parte a zilei, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

La munte,  vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va avea înnorări, iar local şi temporar va ninge slab, îndeosebi ziua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, mai ales pe crestele înalte unde va spulbera zăpada.

Pe văi şi în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură. La amiază vor fi -7 grade la Păltiniş şi 34 de cm stratul de zapada, -6 grade si la Preadeal cu 32 de cm stratul, -7 grade şi la Semenic cu 29 de cm stratul, -5 grade la Sinaia cu 32 de cm stratul, -8 grade la Arieseni şi 50 de cm stratul de omat si -14 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau si 32 de cm.