MENIU

Prognoza meteo 14 decembrie. Vremea, tot mai caldă. Cum va fi la munte

Prognoza meteo 14 decembrie. Vremea, tot mai caldă

Astazi, vremea se va menţine în general închisa, dar mai calda decât în mod obişnuit la aceasta data, îndeosebi în regiunile sudice. Temporar, va ploua slab, local în Dobrogea, Muntenia şi Moldova şi cu totul izolat în rest.

La munte, la altitudini mari, pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari în sud-estul ţarii şi pe crestele montane înalte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade. În zonele joase, vor fi nori joşi sau ceaţa şi, posibil, izolat burniţa.

In Capitala, vremea va fi calda pentru aceasta data, dar se va menţine în general închisa. Trecator, va ploua slab, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...9 grade.

La munte, în cursul zilei cerul va fi mai mult noros şi, pe arii restrânse, vor mai fi precipitaţii slabe, mixte la altitudini mari, unde izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni pe alocuri va fi ceaţă.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi