MENIU

Prognoza meteo 23 noiembrie: schimbări radicale ale vremii

Prognoza meteo 23 noiembrie: schimbări radicale ale vremii

Astazi vremea se va încalzi uşor, devenind apropiata de normal din punct de vedere termic. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Banatului şi în zona de deal. 

În regiunile nordice şi parţial în cele vestice şi centrale, înnorarile se vor accentua treptat, dar numai cu totul izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. La munte vor fi fulguieli. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari la munte, îndeosebi în zona înalta. În primele ore ale zilei, pe arii restrânse se va semnala ceaţa în zonele joase de relief.

In capitala, vremea va fi predominant frumoasa, dar rece dimineaţa. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata vor fi condiţii de ceaţa. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade.

La munte, cerul se va înnora treptat începând cu masivele din nordul teritoriului, iar mai ales seara şi noaptea, izolat se vor semnala fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificari îndeosebi în zona înalta. Pe vAi şi în depresiuni, pe arii restrânse, va fi ceaţa. Temperaturile maxime vor fi în creştere uşoara, iar cele minime în scadere. 

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi