MENIU

VREMEA se strică! METEO PE TREI ZILE

Vreme mohorâtă şi azi, cu ploi în toată ţara, în special în estul, sudul şi centrul ţării. În Moldova, Dobrogea şi în jumătatea de est a Munteniei, cantităţile de apă vor depăşi izolat 15 l/mp. În Carpaţii Orientali şi Meridonali precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei şi 17 grade sudul Dobrogei. Acum dimineaţa local, în regiunile extracarpatice şi izolat în rest este ceaţă.  

BUCUREŞTI Ploi şi în Bucureşti azi, însă cantităţile de apă nu vor fi însemnate. Tabloul zilei este întregit de vânt moderat şi cel mult 10 grade la amiază. 

MUNTE La munte vremea va fi închisă şi va ploua pe arii extinse. Izolat, cantităţile de apă pot fi mai însemnate. În zona Carpaţilor Orientali şi în masivele înalte din Meridionali, seara şi noaptea, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, iar vântul se va intensifica. La amiază vor fi 9 grade la Predeal, 8 la Stâna de vale şi Păltiniş, 6 la Sinaia, 5 la Semenic şi 2 sus pe Ceahlău.

REGIUNITot vreme fără soare în regiunile intracarpatice şi va ploua în special în Transilvania. Chiar şi aşa, tot este cald pentru mijloc de noiembrie, cu maxime cuprinse între 10 şi 14 grade.

În sud precipitaţiile sunt mai abundente. În jumătatea de est a Munteniei se aşteaptă izolat cantităţi  de peste 15 l/mp, iar la munte lapoviţă şi ninsoare. Maximele sunt şi aici peste mediile climatologice, de la 10 până la 15 grade.

În Dobrogea aceeaşi vreme închisă, ploi moderate. Este însă o zi caldă pentru data la care ne aflăm: 15 grade la Tulcea şi 17 la Constanţa.

Plouă astăzi pe arii extinse şi în Moldova, iar în zona înaltă a Carpaţilor Orientali ninge. La amiază vor fi 5 grade la Suceava şi Botoşani, 6 la Iaşi, 7 în Bacău, 10 la Focşani şi 14 la Galaţi.

VREMEA PE 2 ZILE Joi tot vreme mohorâtă, dar în răcire. Continuă să plouă în jumătatea estică a ţării, unde izolat se vor depăşi 35 l/mp, iar în restul ţării plouă slab. La munte, în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei va ninge. Vântul va sufla tare în est şi sud-vest, unde la rafală va depăşi 55 km/h, iar pe crestele montane va atinge 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 13 grade în sud.

Ploi şi mâine în Bucureşti, vânt mai puternic spre seară şi o maximă de 10 grade.

Vineri continuă să se răcească. Va ploua pe arii extinse în jumătatea sud-estică a ţării şi izolat în rest. La munte, în Moldova şi estul Transilvaniei vor fi lapoviţă şi ninsoare. Vântul va fi puternic în regiunile sud-estice şi pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade şi 12.

Ziua de vineri se anunţă şi mai rece pentru bucureşteni, cu cel mult 7 grade, însoţite de ploi.