MENIU

Dimineţile vor fi răcoroase! Prognoza meteo pe trei zile

Vremea se va menţine în general frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cerul, mai mult senin în prima parte a zilei, va avea unele înnorări după-amiaza şi seara în zonele montane şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade

În Capitală, dimineaţa 14...16 grade. Pe parcusrusl zilei tot o vreme frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

La mare vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 27 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 şi 23 de grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse slabe şi posibil descărcări electrice, pe spaţii restrânse în masivele nordice şi nord-vestice şi cu totul izolat în rest. Vor fi 20 de grade la Semenic, 21 de grade la Sinaia şi Paltinis, 23 la Stana de Vale, 24 la Predeal.


VREMEA PE 2 ZILE
Joi, vremea va fi predominant frumoasă. Temperaturile maxime trec de 30 de grade în cea mai mare parte a ţării, până la 33 de grade la Timişoara. Mai răcoare, pe litoral, dar cald şi acolo pentru această dată, 27-28 de grade. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat.

În capitală, vremea va fi frumoasă. 15-17 grade dimineaţa şi o maximă de 31-32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Vineri vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât normal în toată ţara. Temperaturile maxime, peste 30 de grade în aproape toată ţara, ajung la 33 de grade la Timişoara, Giurgiu şi Călăraşi, poate şi 34 izolat în Câmpia de Vest şi Câmpia Română. Cerul va fi variabil la munte şi în regiunile estice şi mai mult senin în restul teritoriului.

În Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât ar fi normal. Temeperatura dimineaţa, in jur de 16-17 grade şi la amiază 32-33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Mai multe articole despre:
Bucureşti capitală meteo vreme regiuni