MENIU

Cum va fi vremea până vineri în țară și pe litoral

Vremea se menține caldă și în următoarele zile, cu temperaturi de vară în toată țara, potrivit Realitatea TV. Ploile vor fi prezente doar la munte.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare la munte si in regiunile sudice. Temperaturile maxime, in crestere indeosebi in vestul tarii, se vor incadra intre 25 si 33 de grade. In zonele depresionare, dimineata vor fi conditii de ceata.

În București, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade. 

La munte, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Muntii Banatului, unde cu totul izolat, vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare.

La mare, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi intre 26 si 30 de grade, iar temperatura apei marii va fi de 22...23 de grade.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi in continuare predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime, de vara, peste 25 de grade in toata tara, pana la 33 de grade la Calarasi si Focsani. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general moderat in sudul tarii si la munte. In depresiuni, dimineata, vor fi conditii de ceata.

În București, vremea se va mentine frumoasa si calda. Dimineata, 15-17 grade si la amiaza, 30-31 de grade. Cerul va fi variabil si vantul va sufla in general moderat.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Pe arii restranse, la munte, se vor semnala ploi de scurta durata, insotite posibil de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 25-26 de grade pe litoral si 33 de grade in sud-est. Dimineata in zonele joase de relief si in Dobrogea vor fi conditii de ceata.

În București, vremea nu se schimba semnificativ. Cerul va fi variabil si vantul va sufla slab si moderat. Dimineata, 15-17 grade si la amiaza, 30-31 de grade. 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo vremea munte vremea mare