MENIU

Cum va fi vremea joi și vineri

Joi și vineri vremea se va menține mai rece decât de obicei în aceatsă perioadă. În unele zone ale țării va ploua, iar la munte va continua să ningă.

VREMEA JOI

Joi, vremea se va mentine rece pentru această dată în cea mai mare partea ţării. În vest, centru si nord vor fi înnorări si ploi, iar la munte, în special la altitudini mai mari, se vor semnala predominant ninsori, potrivit Realitatea TV.

Pe arii restrânse, in special în nord-vestul ţării şi în zona Muntilor Apuseni, cantitătile de apă pot fi mai însemnate. În restul ţării, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare si doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată.

Maximele vor fi cuprinse, în general, între 9-10 grade in Transilvania si 16 grade la Vaslui si Tulcea. Dimineata, vor fi condiţii de brumă pe arii restrânse, îndeosebi în nordul şi centrul teritoriului.

În București, dimineata vom avea în jur de 5 grade, iar maxima zilei va fi de 14-15 grade.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi tot mai rece decât în mod obisnuit la această dată în vest, nord si centru, iar în restul ţării, apropiată de normal. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 si 18 grade, izolat 19 grade in sud-est.

Va ploua în vest, nord si centru si pe arii restrânse în rest, iar seara îndeosebi în sud si în sud-est. În zonele montane, la înăltimi mai mari de 1500 de metri, precipitaţiile vor fi si sub formă de lapovită si ninsoare. Vântul va avea unele intensificări mai ales la munte. Izolat, se va produce brumă.

Vremea în București va fi, de asemenea, puțin mai răcoroasă decât în mod obișnuit. Vom avea 17-18 grade maxima la amiază. Spre seară va ploua.