MENIU

Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile - Anunțul meteorologilor pentru weekend

Vremea

Vremea devine mai puțin ploioasă în zilele care urmează. Meteorologul de serviciu ANM a anunțat la Realitatea PLUS prognoza pentru zilele următoare la mare și la munte dar și în restul țării.

"Ploi în restrângere în comparație cu ziua de ieri, mai așteptăm ceva înnorări dar ploile sunt mai puține și pe suprafețe mai mici prin Transilvania.

Vântul va rămâne de interes, avem un cod galben până la ora 10 în acest sens în zona de munte, peste 80-90km pe ora. Intensificarile locale și temporare ale vântului vor mai fi în majoritatea zonelor astăzi, exceptând partea de est și sud est unde vor fi și rafale.

O vreme răcoroasă în nord și centru, nu depășim 20 de grade, mai bine în extremitatea de sud unde ne apropiem de normalul perioade, 27 de grade, în jur de 25 de grade și în zona Capitalei, cerul mai mult senin.

Zilele următoare ploi mai puține, o creștere ușoară a temperaturilor, vorbim de valori termice apropiate de valorile normale ale perioadei, între 21 și 28 de grade.

Nu putem spune că pe litoral o să fie o vreme rea, dar destul de răcoroasă chiar rece în timpul dimineții, sub 15 grade, ceva mai bine la malul marii, acolo minimele pe la 17=18 grade. O să fie soare și va compensa această scădere a temperaturilor, apă a rămas destul de caldă.", a declarat meteorologul ANM la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
meteo anm temperaturi