MENIU

Zodiile predispuse să mănânce INSECTE. Ei sunt nativii care n-ar refuza o porție de greieri

Discuțiile tot mai aprinse despre introducerea insectelor în dietă și produse alimentare la nivel global aduc în atenție și predispoziția nativă față de noua alternativă alimentară. În spațiul european, în care nu există tradiții culinare legate de insecte, este foarte posibil ca nativii zodiilor predispuse la nou să dea exemplu.

Când vine vorba de deschidere la nou și predispoziție de a experimenta, Gemenii sunt deseori oferiți ca exemplu. Nu se tem să își schimbe părerea, să se răzgândească, își vor schimba chiar cu plăcere felul în care privesc lumea dacă le sunt prezentate argumente convingătoare. Din acest motiv, n-ar fi de mirare ca ei să fie printre primii adepți ai dietei pe bază de insecte.

De altfel, exemplele abundă: de la celebrele Angelina Jolie și Nicoale Kidman, până la Kanye West, numeroase vedete născute sub semnul Gemenilor au adoptat noua dietă.

 

Vărsătorii, la fel ca Gemenii, sunt rebeli și adesea trăiesc după propriul set de reguli. Sunt deschiși la nou și le placă să gândească dincolo de norme, astfel încât să se diferențieze cu ușurință de cei din jur, așa că o prăjitură cu făină de greieri sau o farfurie de lăcuste n-ar avea de ce să-i sperie.

Exemplul celebru al zodiei este Justin Timberlake. În 2018, la un eveniment organizat cu ocazia lansării unui album, celebrul cântăreț le-a oferit și invitaților un bufet rece cu “furnici trase prin usturoi negru" sau greieri.

Și Săgetătorii adoră să experimenteze și să fie puși în fața unor situații neașteptate, chiar dacă unii renunță pe parcurs. Aici avem un exemplu de 2 ori relevant: René Redzepi este nu numai un nativ al zodiei, ci și unul dintre cei mai renumiți chefi din lume, patron al restaurantelor Noma, care au o linie special destinată insectelor. De altfel, Redzepi este cel care i-a asigurat lui Timberlanke, dar și altor vedete de la Hollywood, meniurile alternative.

Mai multe articole despre:
zodii insecte de mancat mancare faina de greier