MENIU

Zenit Sankt-Petersburg - FC Moscova 1-0

Foto: http://www.fc-zenit.ru
Rezumatul partidei

Zenit Sankt-Petersburg a învins la limită FC Moscova în etapa cu numărul 13 din prima ligă rusească! Victoria cu 1-0 a urcat Zenit pe locul al patrulea, la cinci puncte de liderul Rubin Kazan, în timp ce moscoviţii au rămas pe poziţia a doua a clasamentului.

Meci cu miză mare la Sankt-Petersburg, unde Zenit şi FC Moscova aveau nevoie de trei puncte pentru a continua urmărirea liderului Rubin Kazan.

Singura mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut gazdelor, dar Roman Şirokov a luat la ţintă portarul cu un şut din apropiere.

Zenit a spart gheaţa după pauză. Fundaşul croat Ivica Krizanac a urcat în atac la un corner şi şi-a adus echipa în avantaj cu 35 de minute înainte de final!

Oaspeţii meritau egalarea: au reuşit să înscrie după un penalty respins de portar în prima fază, dar arbitrul le-a anulat golul pe motiv că jucătorii au pătruns în careu înainte de executarea loviturii de la 11 m!!!

Zenit a avut şi norocul alături: bara s-a opus egalării cu zece minute înainte de final la şutul deviat al lui Cesnauskis!
Mai multe articole despre:
Rusia FC Moscova