MENIU

Zeci de persoane din Sinaia au stat fără apă potabilă mai multe zile

Foto: wordpress.com

Peste 70 de persoane din staţiunea Sinaia au rămasfără apă la robinet, după ce Uzina de Mecanică Fină Mefin nu a mai lăsat Primăria Sinaia să folosească o conductă de transport a apei care traversa terenul societăţii.

Reprezentanţii Primărei Sinaia au spus că afectate sunt cele 40 de locuinţe sociale din staţiunea de pe Valea Prahovei, fostele case construite de Mefin pentru muncitorii săi. În total, este vorba de 70-80 de persoane.

Administraţia locală a început deja lucrările de remediere a situaţiei, astfel că în maximum 10 zile sinăienii afectaţi de această măsură vor avea din nou apă la robinet. Reprezentanţii Primărei Sinaia au început deja construcţia unei noi conducte, care să ocolească terenul uzinei Mefin. Pentru asta, muncitorii vor avea de săpat prin pădure aproximativ un kilometru.

Locuinţele sociale din Sinaia sunt amplasate pe dealul din spatele Uzinei Mefin. "Acestea au fost construite pentru muncitorii societăţii, iar în momentul în care s-a privatizat, anexele au rămas pe un deal, separat de restul oraşului Sinaia", au declarat pentru NewsIn surse din cadrul Primăriei.
Mai multe articole despre:
conductă Sinaia apă potabilă teren societate