MENIU

Zeci de maşini parcate neregulamentar în sectorul 1 al Capitalei au fost ridicate

16 maşini au fost ridicate doar în această dimineaţă de pe două bulevarde importante ale Capitalei
foto: RTV

Bolizi de lux sau autoturisme obişnuite, toate au fost luate în vizor de poliţiştii comunitari şi de cei de la brigada poliţiei rutiere dacă au fost parcate neregulamentar în sectorul unu al Capitalei. 16 maşini au fost ridicate doar vineri dimineaţă de pe două bulevarde importante.

Lipsa locurilor de parcare este una dintre principalele probleme ale locuitorilor Capitalei.

Poliţiştii comunitari şi de cei de la brigada poliţiei rutiere au ridicat vineri mai multe maşini parcate pe trecerile de pietoni, pe spaţiile verzi sau în pasajul Victoriei.

Proprietarii maşinilor parcate neregulamentar şi ale căror maşini au fost ridicate vor fi nevoite să plătească o taxă de recuperare este între 700 şi 800 de lei. Mai exact, pe lângă sancţiunea contravenţională aplicată de Poliţia Rutieră, şoferii vor plăti şi taxa de ridicare şi de transport de 400 de lei, precum şi o taxă de depozitare a autoturismului care variază între 300 şi 400 de lei pe zi, în funcţie de greutatea maşinii.

Maşinile nerevendicate de proprietari în termen de 30 de zile de la ridicare vor fi declarate abandonate şi, ulterior, valorificate.

Mai multe articole despre:
maşini poliţie capitală sector 1 ridicate