MENIU

Zeci de comercianţi vând ilegal petarde şi pocnitori pe şoseaua Colentina

Vânzătorii de pocnitori care au invadat intrarea în complexul Europa

Comercianţii de pertarde pot fi văzuţi la fiecare pas, încă de la capătul tramvaiului 21 pe şoseaua Colentina.

Tone de petarde şi artificii şi o mulţime de comercianţi care încalcă legea. Aşa arată de sărbători şoseaua Colentina. Vânzătorii de pocnitori care au invadat intrarea în complexul Europa îşi strigă oferta în gura mare. Singurii care nu-i observă sunt poliţiştii care-şi fac veacul în zonă. Un material filmat cu camera ascunsă.

Preţurile petardelor  scad vizibil pe măsură ce te apropii de intrarea în en-gross-ul Europa.  Pentru a limita fenomenul, Poliţia Română a demarat acţiunea \"Foc de artificii\".  Pe stradă, însă, lucrurile par mai complicate. Un echipaj de poliţie a fost filmat de reporterii Realitatea TV stând chiar între comercianţii ilegali. Cu toate acestea, poliţiştii se fac că nu-i observă.

Christian Ciocan, purtător de Cuvânt Poliţia Capitalei,  a declarat că \"în situaţia în care sunt poliţişti care nu-şi fac treaba,  aceştia nu vor fi toleraţi de conducerea Poliţiei Capitalei\".

Din păcate, victimele petardelor vor fi contabilizate, ca de obicei la sfârşit de an, de medicii de gardă ai spitalului de Oftalmologie.