MENIU

Willie McStay, antrenorul lui Ujpest: Am fost impresionat de calitatea lotului nostru, Ujpest este un club ambiţios

Foto: www.nemzetisport.hu

Antrenorul lui Ujpest, Willie McStay, a afirmat că este încântat că va întâlni pe Steaua în preliminariile Ligii Europa, dar admite că formaţia din România este favorită, relatează ediţia online a The Sun.

"Am fost mulţumit de facilităţile clubului şi de lumea implicată la echipă. O să jucăm cu Steaua Bucureşti şi sunt încântat că prima manşă este la 16 iulie, în deplasare. Avem mai multe partide amicale programate înainte de meciul oficial cu Steaua. Nu avem mult timp până la meciul din cupele europene, dar am fost impresionat de calitatea din lotul nostru. Ujpest este un club ambiţios. Am încredere că ne vom descurca foarte bine", a spus antrenorul lui Ujpest.

McStay s-a referit şi la faptul că ar fi putut rămâne la Celtic, unde era dorit, dar a decis să plece la Ujpest pentru a antrena o echipă de cupă europeană. "Am stat mult timp la Celtic, dar era momentul să trec la alt nivel. Nu am putut să refuz, este o mare provocare pentru mine. Sunt pregătit să fiu antrenor principal, deşi nu m-am gândit că o să-mi fie uşor în Ungaria, ci foarte dificil. O să stau departe şi de familie, dar soţia mea m-a susţinut", a adăugat McStay, în vârstă de 47 de ani.

"Mi-aş dori să revin la Celtic într-o zi, ştiu cât de importantă este funcţia de antrenor principal la o astfel de echipă. Pep Guardiola a acumulat multă experienţă înainte să devină antrenorul Barcelonei. Toată lumea are vise şi nu este un secret că vreau să antrenez pe Celtic", a mai declarat tehnicianul.

Steaua şi Ujpest se vor întâlni în al doilea tur preliminar al Ligii Europa.
Mai multe articole despre:
Europa League Ujpest Willie McStay