MENIU

West Ham insistă pentru Adi Mutu

Mutu trece de la violet la vişiniu

Atacantul este aproape de revenirea în Premier League, londonezii având ca prioritate achiziţionarea românului, după ce au ratat aducerea pe Upton Park a lui Luca Toni.  Informaţia a apărut marţi în presa italiană şi cea engleză, dar a fost infirmată ulterior de un oficial al lui West Ham.

Presa italiană a insistat că pe Adrian Mutu nu-l va prinde returul actualei stagiuni în Serie A, însă informaţiile din penisulă sunt confirmate acum de articole din ziarele englezeşti, care susţin că transferul atacantului român în Premier League, încă din ianuarie, este iminent.

Cotidianul Daily Mirror scrie că West Ham United doreşte insistent achiziţionarea românului, mai ales după ce oficialii \"ciocănarilor\" au ratat aducerea pe Upton Park a lui Luca Toni, care a ales să joace pentru AS Roma.

\"Nu pot exclude varianta transferului său la West Ham, în ianuarie, dar mai întâi el trebuie să urmeze recuperarea şi să poată juca. Vom vedea atunci. Deocamdată, Mutu este legat de Fiorentina până în 2012\", a declarat impresarul jucătorului, Giovanni Becali, în presa engleză.

West Ham infirmă interesul pentru Mutu

Ulterior, marţi după-amiaza, directorul sportiv al grupării West Ham United, Gianluca Nani, a negat zvonurile apărute în media internaţională. Oficialul lui West Ham a declarat că nu se pune problema vreunui transfer al lui Mutu la \"ciocănari\".

\"Aş prefera să nu spun nimic legat de Mutu. Motivul? Totul este fals, sunt supărat din cauza tuturor acelor zvonuri care insistă asupra negocierilor\", a spus Nani, în presa engleză.