MENIU

Vremea frumoasă întoarce din nou foaia, în weekend - VEZI PROGNOZA METEO

Foto: trailsidememories.com

Astăzi şi mâine vom avea maxime de 28, dacă nu chiar 29 de grade Celsius în vestul ţării. Nici ploile nu vor mai insista, ele se vor retrage din aproape toată ţara şi doar pe crestele montane se vor mai scutura câţiva stropi neînsemnaţi. Dar, conform legilor lui Murphy, exact la sfârşitul săptămânii, meteorologii anunţă o nouă schimbare a vremii, desigur, nu în bine.

Toată ţara se bucură astăzi de o limpezire a cerului, de soare şi temperaturi mai mult decât plăcute. Norii mai scutură câte o ploaie doar în Lunca Dunării, dar în afară de depresiuni, în toate regiunile termometrele vor arăta peste 25 de grade. Aproape că putem spune că vara ne mai vizitează o dată pe anul acesta, mai ales că maximele ating chiar şi 28 de grade la Timişoara, Arad şi Oradea.

Vineri, doar cei de la munte s-ar putea să mai întâlnească în drum câte o ploaie scurtă. În restul ţării însă, umbrelele pot sta acasă, iar amiaza aduce încă şi mai multe grade decât joi, între 24 şi chiar 29 în vest, cum e cazul, de exemplu, la Oradea.

Totuşi, nu sunt semne că vreme s-ar stabiliza, şi tocmai în weekend s-ar putea ca vremea să întoarcă încă o dată foaia. Meteorologii apreciază că regimul termic nu va coborî decât cu 3,4 grade, rămânând astfel în apropierea celui normal pentru această dată. În ceea ce priveşte ploile, ele rămân răzleţe până vineri, iar în weekend urmează să ocupe arii mai extinse la munte şi în nordul ţării.

Intră pe vremea.realitatea.net pentru a vedea, în timp real, temperatura din oraşul tău