MENIU

Volei - Franţa-România 3-1, în etapa a 4-a din cadrul Grupei B a Ligii Europene

Foto: NewsIn

Reprezentativa feminină de volei a României a fost învinsă, duminică, scor 3-1 (25-27, 15-25, 25-19, 19-25), în deplasare, de echipa similară a Franţei, după ce cu o zi înainte pierduse cu 3-0 în faţa aceluiaşi adversar, în cadrul Grupei B a Ligii Europene.

În celălalt meci din cadrul grupei B disputat duminică, Turcia s-a impus în deplasare, scor 3-0, cu Marea Britanie, după ce cu o zi înainte câştigase cu 3-1.

În clasament, Franţa conduce cu maximum de puncte (8), urmată de Turcia şi România, cu câte şase puncte, în timp ce Marea Britanie se află pe ultima poziţie, cu patru puncte.

România va juca următoarele două meciuri împotriva Marii Britanii, pe teren propriu, pe 6 şi 7 iunie, urmând ca o săptămână mai târziu să se deplaseze în Albion.

România face parte din Grupa B a Ligii Europene, alături de Turcia, Franţa şi Marea Britanie, urmând ca în Final Four să se califice o singură formaţie, deoarece Turcia este deja calificată, fiind ţara gazdă.

Final Four-ul Ligii Europeane se va disputa la 11 şi 12 iulie, la Kayseri (Turcia). Din Grupa A vor ajunge la Final Four echipele care vor termina pe primele două locuri.
Mai multe articole despre:
Volei România Franţa Liga Europeană