MENIU

VIDEO / Djokovic îl imită pe John McEnroe, la US Open

Foto: AP

Luat de valul calificării în sferturile de finală, jucătorul sârb a reîmprospătat memoria publicului de la Flushing Meadow prin câteva gesturi care au adus aminte de cele ale marelui campion american.

Pentru prima oară în ultimii 40 de ani americanii nu au vreun compatriot în sferturile de finală ale US Open, ultimul lor reprezentant, John Isner, fiind eliminat în optimi de spaniolul Fernando Verdasco.

Legendarul John MCEnroe, de patru ori câştigător la Flushing Meadow, între 1979 şi 1984, a fost însă prezent la datorie pe arena centrală, la postul de comentator, iar pe teren a avut supriza să vadă că este imitat. Novak Djokovic, celebru în lumea tenisului pentru felul în care îi imită pe Rafael Nadal şi Maria Şarapova, i-a făcut pe americani să râdă cu gura până la urechi, readucându-le aminte fanilor de mişcările celebrului lor compatriot.

În ceea ce priveşte competiţia propriu-zisă, se ştiu deja primele două sferturi de finală ale băieţilor, Roger Federer - Robin Soderling şi Fernando Verdasco - Novak Djokovic, iar la fete cele patru meciuri din sferturi sunt Na Li - Kim Clijters, Flavia Pennetta - Serena Williams, Yanina Wickmayer - Katerina Bondarenko şi Melanie Oudin - Caroline Wozniacki.

Djokovic îl imită pe McEnroe