MENIU

VIDEO / Supăraţi pe eliminarea echipei favorite din Liga Campionilor, fanii lui Porto au jefuit magazinul lui Cristiano Ronaldo

Foto: YouTube

Suporterii lui FC Porto s-au răzbunat pe conaţionalul Cristiano Ronaldo. Urât de aceştia şi pentru că a evoluat în ţara natală la rivala Sporting, dar mai ales pentru că le-a eliminat recent echipa favorită din sferturile Ligii Campionilor, fanii lui Porto au dat iama în magazinul superstarului de la Manchester United. Trei suporteri ai lui Porto au furat mai produse din magazinul lui Cristiano şi au insultat-o pe sora jucătorului.

Deşi Manchester s-a calificat deja în finală, portughezii nu au uitat "trădarea" lui Ronaldo, care a scos-o pe Porto din sferturile Ligii Campionilor.

Trei fani ai echipei lui Săpunaru, încă supăraţi de eliminarea echipei favorite, au decis să se răzbune pe starul naţionalei portugheze. Aşa că au pătruns în maganizul din Funchal (insula Madeira) al jucătorului, gestionat de sora acestuia, de unde au furat mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Suporterii "Dragoes" au subtilizat din magazin pălării, curele, tricouri şi alte obiecte, dar fapta lor a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Elma Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, care se afla la magazin în acele momente, a fost insultată de făptaşi, care au făcut şi câteva referiri obscene şi la fotbalist, înainte de a părăsi zona. În câteva ore, poliţia i-a arestat însă pe infractori şi a recuperat toate obiectele furate.

Mai multe articole despre:
jaf fani Cristiano Ronaldo FC Porto magazin