MENIU

VIDEO / Rezumatul unui meci din liga a treia engleză, întrerupt de imaginea unei femei care folosea o toaletă!

Foto: YouTube

Imagini de senzaţie pe BBC, în timpul unor rezumate ale unor partide de fotbal din liga a treia engleză. Cele mai importante momente ale meciului dintre Torquay şi Chesterfield au fost întrerupte secunde bune de imaginea unei femei care folosea toaleta! Interesant e scena făcea parte dintr-un film, difuzat în acelaşi tronson orar de un post concurent!

Doar cine nu munceşte nu greşeşte. Un proverb arhicunoscut, care poate fi aplicat fără teamă şi în televiziune. O dovedesc "ratările" pe care le mai au din când în când şi televiziuni celebre din Occident.

Recent, rezumatul unui meci de fotbal din liga a treia engleză, dintre Torquay şi Chesterfield, difuzat de postul BBC, a fost întrerupt de difuzarea unei scene "fierbinţi" din filmul "Blue Crush", film care era programat la ora respectivă pe un post concurent, ITV! În scena respectivă, o femeie folosea toaleta şi vorbea la mobil, imagine care cu siguranţă a încântat audienţa masculină care era la acel moment cu ochii pe rezumatele meciurilor pe canalul BBC.

Cel mai probabil, incidentul s-a petrecut din cauza unei scăpări a unui regizor de la BBC, care a greşit ...butoanele. 

Interesant e că cei de la BBC au cam făcut haz de un alt incident petrecut în luna februarie a acestui an, când cei de la ITV, care difuzau meciuri din Liga Angliei, au ratat golul victoriei, din prelungirile meciului Everton - Liverpool, din turul 4, din cauză că au difuzat o reclamă exact în acel moment! (Click aici pentru a a vedea acel incident) Rămâne de văzut cum vor reacţiona acum cei de la ITV, că vorba aceea, şi-au cam luat revanşa...

Mai multe articole despre:
BBC meci întrerupt ITV