MENIU

VIDEO / "Lovitura Cantona", aplicată în campionatul Boliviei

Foto: Globoesporte

Un meci din prima divizie a degenerat în acte de violenţă, la doar 10 zile după ce fanii uneia dintre echipe stricaseră un joc din Copa Sudamericana, invadând terenul.

În Bolivia fotbaliştii concurează cu suporterii la manifestări degenerate. În prima ligă a acestei ţări, meciul dintre Oriente Petrolero şi Blooming a degenerat într-un teatru de extremă violenţă, cu puţin înainte de pauză.

Supărat că a fost lovit cu cotul de Leonardo Medina, de la Oriente, Sergio Jauregui, de la Blooming şi-a făcut singur dreptate şi i-a aplicat adversarului o lovitură de kung-fu în zona gâtului, care l-a lăsat fără cunoştinţă. Execuţia seamănă izbitor de mult cu cea pe care fostul fotbalist francez Eric Cantona a aplicat-o pe un fan al lui Crystal Palace, care l-a enervat în timpul unui meci.

În ceea ce-l priveşte pe bolivianul atacat, el necesită 12 zile de spitalizare. Atacul fotbalistului lui Blooming a venit la nici două săptămâni după ce fanii acestei echipe au invadat terenul la un meci din Copa Sudmericana, cu River Plate, iar unul dintre atacanţii adversarilor a fost atacat cu un cuţit.

Mai multe articole despre:
Bolivia River Plate