MENIU

VIDEO / Katsouranis, pe urmele lui Martin Palermo! Gol cu capul de la mare distanţă

Foto: http://www.otinanainews.com

La doar câteva zile după reuşita senzaţională a lui Martin Palermo, din partida Boca-Velez, un alt jucător înscrie cu capul de la mare distanţă. De data aceasta este vorba de un fotbalist de la Panathinaikos, adversara lui Dinamo în grupele Ligii Europa. Kostas Katsouranis a marcat cel de-al doilea gol al "verzilor", de la aproape 30 de metri, în victoria în faţa Larissei, scor 4-0.

Dacă Palermo a înscris pentru Boca de la o distanţă mai mare, 40 de metri, şi golul mijlocaşului lui Panathinaikos este unul de excepţie.

În minutul 66, la 1-0 pentru "verzi", Katsouranis a profitat de o ieşire eronată a golkeeper-ului Larissei şi a punctat cu o lovitură de cap spectaculoasă.

La final, Panathinaikos a câştigat cu 4-0, ultimele două goluri find marcate de marele absent din partida cu Dinamo, Cisse.

După 6 etape, Panathinaikos e pe primul loc în Grecia, cu 18 puncte, cu două mai mult decât rivala Olympiacos. În Liga Europa, Dinamo a pierdut cu 0-1 meciul de pe teren propriu, cu formaţia din Grecia, urmând ca returul să aibă loc la 16 decembrie.  

Mai multe articole despre:
Dinamo Panathinaikos gol Martin Palermo