MENIU

VIDEO / Blat pe faţă la un meci din Brazilia: 9 goluri în ultimele 9 minute!

Foto: YouTube

Scene incredibile la o partidă de fotbal din Brazilia. Poate scorul final, 11-0 pentru gazde, pare ciudat, însă şi mai ciudată a fost evoluţia scorului. În minutul 81, tabela arăta doar 2-0, însă în ultimele minute ale meciului s-au înscris nouă goluri, o medie de un gol pe minut! De menţionat că partida respectivă, dintre Viana şi Chapadinha, conta pentru promovarea într-o ligă superioară, iar Moto Club, echipa contracandidată, a depus deja o contestaţie la federaţia braziliană. Imaginile suprinse de camerele TV nu ar trebui să-i încurce prea mult pe oficialii federaţiei în luarea unei decizii.

Viana şi Moto Club erau echipele care se luptau la promovarea în prima divizie a campionatului Maranhense, una din ligile inferioare ale fotbalului brazilian. Cum cele două echipe erau la egalitate, golaverajul era cel care avea să decidă promovarea, conform regulamentului. În minutul 81, cei de la Moto Club conduceau cu 5-1 pe Santa Quiteria, cu trei goluri din penalty, ce-i drept, în timp ce Viana avea un avantaj fragil, de doar două goluri în faţa lui Chapadinha. Ce a urmat însă e de domeniul..grotescului, comparabil poate cu unele partide din prima ligă din România, înainte de '89.

Jucătorii lui Viana s-au "dezlănţuit" şi au înscris 9 goluri în ultimele 9 minute! O medie de un gol pe minut! La final, cu 11-0 pe tabelă, gazdele au obţinut promovarea, graţie a două goluri în plus faţă de Moto Club. Cel puţin formal, deocamdată, pentru că gruparea contracandidată a depus deja un memoriu la federaţia braziliană prin care contestă corectitudinea partidei celor de la Viana. Imaginile arată cum fotbaliştii de la Chapadinha s-au metamofrozat brusc în nişte jaloane, şi nu ar trebui ca Alberto Ferreira, preşedintele federaţiei, să stea prea mult pe gânduri în luarea unei decizii.

Mai multe articole despre:
Brazilia meci blat goluri