MENIU

Videanu: Rămân interimar la Sănătate şi după 15 noiembrie

Foto: 1245.ro

Ministrul interimar al Sănătăţii, Adrean Videanu, a declarat că nu se pune problema încredinţării conducerii ministerului unui secretar de stat, aşa cum sugerase preşedintele Traian Băsescu, şi că va asigura şefia şi după expirarea celor 45 de zile de interimat.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că miniştrii Cabinetului Boc nu pot fi numiţi în continuare interimari după ce le expiră aceste mandate, portofoliile lor urmând a fi preluate, până la validarea unui nou Cabinet, de secretarii de stat din ministere.

Premierul Emil Boc a anunţat, la 1 octombrie, în ziua în care PSD a decis să iasă de la guvernare, că a hotărât să limiteze"starea de incertitudine", motiv pentru care a numit miniştri interimari, urmând ca în intervalul de 45 de zile să vină în Parlament cu un nou Executiv.

Astfel, premierul Emil Boc se ocupă şi de Educaţie, ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea este interimar la Muncă, Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, la Agricultură. Adriean Videanu, ministrul Economiei, se ocupă interimar de Sănătate, Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, de Externe, Elena Udrea, ministrul Turismului, este interimar la ministerul Mediului, Sorina Plăcintă, ministrul Tineretului şi Sportului,  la Ministerul pentru relaţia cu Parlamentul, iar Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor, la IMM.
Mai multe articole despre:
sănătate Emil Boc ministru IMM interimar