MENIU

Videanu: Declaraţia domnului Geoană distrage atenţia de la votul pentru PE

Foto: neomania.ro
A. Videanu: PSD este singura formaţiune care a avut o tentativă de a cumpăra voturi

Vicepreşedintele PD-L, Adriean Videnu, a răspuns acuzaţiilor PSD de tentativă de fraudare a alegerilor. Videanu l-a invitat pe Mircea Geoană să-și dea demisia din funcția de președinte al Senatului dacă nu mai dorește să fie vicepreședinte al CSAT.

"Cred că declarația domnului Geoană vine în spiritul declarației domnului Duvăz acela de a distrage atenția de la votul pentru PE. Aș vrea să reamintesc că nu domnul Geoană este vicepreședintele CSAT, ci, prin automatism, prin calitatea de președinte al Senatului, este vicepreședinte al CSAT. De aceea, dacă nu mai vrea sa fie vicepreședintele CSAT îl invităm să își dea demisia din funcția de președinte al Senatului", a spus Videanu, care a refuzat să comenteze dacă președintele PSD are informații de la Curtea Constituțională cu privire la respingerea OUG prin care este numit vicepreședinte al CSAT.

Vicepreşedintele PD-L, Adriean Videanu, spune că PSD îi acuză pe democrat-liberali de fraudă electorală după principiul "hoţul strigă hoţii" şi că organizaţiile PD-L au reclamat foarte multe tentative de fraudare despre care partidul pe care îl reprezintă va discuta "probabil" după închiderea urnelor.

Vicepreședintele PD-L a acuzat PSD că, încă dinainte de începutul campaniei electorale, a fost "singura formaţiune care a avut o tentativă de a cumpăra voturi și care a elaborat un ghid electoral şi o invitaţie la fraudă".

Acesta a catalogat declarațiile liderilor PSD drept o încercare de a ditrage atenția de la votul de duminică și a dezavuat acuzațiile. El a mai declarat că sesizările oraganizațiilor PD-L sunt înregistrate la BEC și BEJ.

A transmis Raluca Şeinoiu, corespondent REALITATEA.NET de la sediul PD-L.