MENIU

Victoria Beckham a tras chiulul de la întâlnirea cu fostele Spice Girls - VEZI GALERIE FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Victoria Beckham, cunoscută de fani ca Posh Spice, a tras chiului de la întâlnirea cu fostele sale colege de scenă. Motivul: diva se află la Săptămâna Modei de la New York.

Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Emma Bunton au răspuns invitaţiei lui Geri Halliwell de a se întâlni la un restaurant celebru din Londra. Cele patru Spice Girls au fost surprinse de paparazzi într-o formă de zile mari. Se pare că Victoria Bechkam a lipsit deoarece fosta cântăreaţă are o agendă încărcată la Săptamâna Modei de la New York. Luni, Posh Spice şi-a prezentat colecţia DVB primăvară/vară 2010.

Se pare că fostele Spice Girls s-au distrat de minune, la fel ca în vremurile bune. În prezent Geri, în vârstă de 37 de ani, scrie cărţi pentru copii şi are o relaţie cu aristocratul Henry Beckwith. Baby Spice, Emma Bunton, a devenit de curând redactor la un ziar de scandal. Mel B, în vârstă de 35 de ani, şi-a întrerupt cariera solo pentru a se dedica creşterii fiicei ei, de numai şapte luni, iar Mel B(34 de ani) a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce şi-a remodelat trupul şi a jucat la Las Vegas, într-un show burlesc.