MENIU

Victor Becali: "Au scăpat ieftin cu această decizie"

Foto: NewsIn

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi, pentru NewsIn că sancţiunea pe care UEFA a dictat-o împotriva lui Dinamo după incidentele de la turul cu Slovan Liberec a fost convenabilă pentru gruparea din Ştefan cel Mare, având în vedere gravitatea evenimentelor.

"Dinamo a scăpat ieftin. Trebuie să fie mulţumiţi cu această decizie", a spus Victor Becali, care a fost rezervat în ceea ce priveşte şansele de calificare în grupele Ligii Europa ale formaţiei Dinamo: "E foarte greu acum să dea Dinamo 4 goluri fără să primească niciunul, dar cu toate acestea acest meci trebuie abordat cu seriozitate, o victorie ar însemna moral, puncte, revanşă".

Impresarul a indicat şi măsurile care trebuie luate pentru a se avita incidente similare celor de la turul cu Slovan Liberec: "Suporterii trebuie să înveţe că intrând pe teren nu ajută în niciun fel echipa, ci îi fac foarte mult rău. Publicul are dreptul să fie supărat, dar să nu se manifeste intrând pe teren. De asemenea, firma de pază care a fost însărcinată cu paza la acel meci, numai firmă de pază nu a fost".

Dinamo a pierdut cu 0-3 partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui să achite o amendă de 50.000 de euro şi să joace trei meciuri cu porţile închise, după incidentele de la Bucureşti, a decis, marţi, Comitetul Disciplinar al UEFA.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce aproximativ 50 de fani ai alb-roşilor au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite.

Formaţia pregătită de Dario Bonetti va întâlni, joi, în deplasare, pe Slovan Liberec, în meciul retur.
Mai multe articole despre:
Dinamo incidente Victor Becali Slovan Liberec