MENIU

Venus Williams a fost eliminată de Carla Suarez în turul 2 la Australian Open

Foto: australianopen.com

Familia Williams s-a destrămat la Australian Open. Dacă Serena n-a avut prea multe probleme cu Gisela Dulko, sora ei, Venus, a şasea favorită a turneului, a cedat în faţa numărului 46 mondial, Carla Suarez Navarro.

În competiţia de simplu masculin România nu mai are niciun reprezentant după eliminarea lui Victor Hănescu, 3-6, 3-6, 2-6 cu israelianul Dudi Sela.

Dacă tot românul se pricepe la politică şi la fotbal, la Melbourne, australienii au arătat că pasiunile lor nu diferă prea mult. În faţa unor asemenea fani, Serena Williams nu avea voie să dezamăgescă. Şi a dispus de Gisela Dulko în două seturi, 6-3, 7-5, deşi argentinianca a condus cu 5-2 în actul al doilea.

Cu două titluri la activ anul acesta, Elena Dementieva s-a distrat în compania cehoaicei Iveta Benesova, de care a trecut cu 6-4, 6-1. Nici în competiţia masculină favoriţii nu s-au întrebuinţat prea tare.

Numărul unu mondial Rafael Nadal l-a învins în trei seturi, 6-2, 6-3, 6-2 pe croatul Roko Karanusic şi va juca în turul trei cu germanul Tommy Haas, care i-a aplicat o veritabilă corecţie italianului Flavio Cipolla, 6-1, 6-2, 6-1. 

Mai multe articole despre:
Australian Open Venus Williams