MENIU

Vedetele de la Hollywood, momite să apară la prezentarea Dolce&Gabbana

Foto: www.dailymail.co.uk
Foto: www.dailymail.co.uk

Creatorii de modă ştiu că o lansare de modă va avea succes dacă, în primul rând se află cele mai importante nume ale momentului. Designerii italieni Dolce&Gabbana au respectat reţeta şi au adunat lumea bună a Hollywood-ului, la prezentarea colecţiei toamnă/iarnă.

Actriţe ca Scarlett Johansson, Eva Mendes, Kate Hudson, Naomi Watts şi Freida Pinto au stat în primul rând pentru a admira colecţia care a stat sub semnătura Dolce&Gabbana. Manechine de succes ale anilor '90 au coborât de pe podiumul de prezentare şi s-au alăturat vedetelor de la Hollywood:  Caterina Murino, Claudia Schiffer, Eva Herzigova şi Nadja Auermann.

Costurile ţinutelor din noua colecţie, nu par să fie piperate pentru actriţele de la Hollywood. Scarlett Johansson câştigă peste 15 milioane de dolari pe an, iar Naomi Watts adaugă în cont vreo 12 milioane de dolari anual.

Potrivit dailymail, creatorii de modă celebri ştiu să-şi răsfeţe invitaţii. Cadouri costisitoare, avioane private sau apartamente închiriate la cele mai renumite hoteluri sunt doar câteva din metodele designerilor de a atrage celebrităţile.