MENIU

Vasile Turcu: Trebuie să îl lăsăm pe Ion Marin să îşi facă treaba

Foto: NewsIn

Acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat în emisiunea "Băieţii de la şapte", de la Telesport, că nu se mai pune acum problema ca Andone să mai vină la Dinamo, deoarece echipa sa are antrenor.

"Nu e adevărat că Badea şi Borcea s-au dus în Dubai pentru a-l aduce pe Andone, ei sunt oameni de afaceri şi pentru asta s-au dus acolo. Noi avem antrenor, trebuie să îl lăsăm pe Ion Marin să îşi facă treaba", a declarat Vasile Turcu la "Băieţii de la şapte".

Şi Cornel Dinu este de părere că nu se mai pune problema schimbării antrenorului la Dinamo, dar că Andone este o variantă de luat în calcul.

"Nu cred că este vorba de schimbarea antrenorului. Andone este o variantă care mi se pare de luat în calcul, dar el are contract momentan. Anul trecut, în două meciuri, Dinamo nu a contat. Acum Dinamo este în progres, dar nu înseamnă că are problemele rezolvate. Se vine după o perioadă în care disciplina a fost lăsată la o parte. Acum se poate instala, după perioada lui Andone, disciplina. Dinamo a avut un an zgubilitic", a spus Cornel Dinu la emisiunea "Băieţii de la şapte", la Telesport.

VasileTurcu a mai declarat că are încredere în Zicu şi Adrian Cristea, şi că aceştia vor fi cu siguranţă convocaţi la naţională.

"Eu sunt convins că şi Zicu şi Cristea vor fi convocaţi la naţională pentru preliminariile EURO 2012. Cred că după critricile lui Mircea Sandu, Cristea îşi va schimba atitudinea şi va demonstra că este un jucător bun. Cu Galatasaray vrem să nu pierdem", a mai spus Turcu la emisiunea "Băieţii de la şapte", la Telesport.