MENIU

Vasile Turcu: Golanii aceştia de jucători nu au avut pic de respect pentru noi, acţionarii!

Foto: NewsIn

Acţionarul dinamovist, Vasile Turcu, a tunat la finalul meciului pierdut de Dinamo în faţa Braşovului, care a adus şi la pierderea titlului, acuzându-i dur pe jucători şi antrenori pentru acest insucces.

"Ce să mai facă domnul Rednic la Dinamo, ce să mai reconstruiască? Eu nu ştiu dacă mai rămân, mai analizez, dar la Dinamo trebuie reconstrucţie totală, de la doctori până la jucători. Răzvan, "băiatu' lu' tata", i-a arătat lui Mircea Rednic ce înseamnă să joace fotbaliştii pentru tine. Trebuie să facem curăţenie generală din vară. Antrenori, medici, masori, jucători, toţi trebuie să-şi dea demisia. Îmi cer scuze faţă de suporteri că am pierdut campionatul. Îmi pare rău că le-am luat atâta apărarea jucătorilor şi antrenorilor. În condiţiile actuale, eu nu mai bag bani la Dinamo. Golanii aceştia de jucători nu au avut pic de respect pentru noi, acţionarii. Trebuia să rămână în cantonament după eşecul de la Urziceni. Mi-e ruşine!", a declarat Vasile Turcu la Fanatik Show.


Turcu spune că Unirea merită să câştige titlul: "Ce a făcut Dan Petrescu la Urziceni, nu mai făcea nimeni acolo. Trebuie văzut ca un erou. A adunat o echipă cu un buget subţire, jucători care au contracte mici, 10% cât au cei de la noi. Jucătorilor lui Dinamo trebuie să le fie ruşine pentru ce au făcut".


În urma acestei înfrângeri, Dinamo nu mai are nicio şansă la titlul de campioană deoarece are doar 65 de puncte acumulate, cu patru mai puţin decât Unirea Urziceni, care a învins-o pe FC Timişoara, scor 2-1, în deplasare. În schimb, FC Braşov rămâne pe locul 9, cu 52 de puncte, cu trei mai puţin decât Steaua, prima ocupantă a unei poziţii de cupă europeană.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo FC Braşov Vasile Turcu etapa a 33-a