MENIU

Vasile Turcu: Andone ar fi redresat-o pe Dinamo!

Foto: NewsIn

Acţionarul grupării din Ştefan cel Mare regretă că "Fălcosul" este obligat să rămână la Al-Ahli şi spune că de pregătirea echipei se vor ocupa Ion Marin şi Cornel Dinu.

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat agenţiei NewsIn că regretă faptul că Ioan Andone nu poate prelua echipa în acest moment, dar e încrezător că Ion Marin şi Cornel Dinu pot conduce formaţia din Ştefan cel Mare la îndeplinirea obiectivelor.

"Ştiam că va avea probleme în ceea ce priveşte rezilierea contractului. El ne-a explicat de la început că totul depinde de conducerea arabilor şi l-am înţeles. Atât noi, cât şi el, am fost de bună credinţă. Andone e un om corect, asta apreciez la el. Mi-a spus că şeicul nu îl consideră vinovat pentru rezultatele slabe, fiindcă au fost alte probleme. Chiar dacă nu poate veni acum, el e bine primit oricând la Dinamo. E un dinamovist adevărat şi un om de caracter de care avem nevoie", a spus Turcu.

Oficialul grupării bucureştene crede că "Fălcosul" era soluţia perfectă pentru Dinamo, dar le acordă încredere totală lui Ion Marin şi Cornel Dinu şi spune că jucătorii trebuie să se mobilizeze. "Andone ar fi redresat echipa, dar acum îi avem pe Ion Marin şi Cornel Dinu. Domnul Dinu e un specialist şi, atât cât îl ţin puterile, ne poate ajuta. Sunt dinamovişti şi sunt convins că se vor descurca. În plus, jucătorii sunt maturi şi ştiu ce au de făcut. Joacă de atâţia ani împreună şi trebuie să strângă rândurile. Trebuie să facă totul pentru a obţine rezultate cât mai bune", a opinat acesta.

Turcu a mai dezvăluit că în urma unei şedinţe cu restul acţionarilor s-a decis ca pe viitor să se pună accent pe Centrul de copii şi juniori pentru a fi promovaţi cât mai mulţi jucători la prima echipă. "Am discutat cu colegii mei şi am decis să ne bazăm pe fotbalişti din propria pepinieră. Vom dezvolta Centrul de copii şi juniori pentru a creşte fotbalişti în spiritul lui Dinamo, care să joace pentru Dinamo, nu pentru altceva. Asta va fi strategia de viitor a lui Dinamo şi cred în ea. Am spus de la început că asta trebuie făcut", a conchis acţionarul dinamovist.

Mai multe articole despre:
Dinamo Vasile Turcu Ioan Andone Cornel Dinu Ion Marin