MENIU

Vasile Turcu acuză: Liderii galeriei instigă nişte copii care consumă droguri

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu comentează incidentele provocate de suporteri.
Vasile Turcu spune că la Dinamo e nevoie de "deratizare" în vestiar.
Foto: NewsIn

Vasile Turcu spune că principalii vinovaţi pentru comportamentul suporterilor dinamovişti sunt foştii şi actualii lideri ai galeriei, care instigă şi "bagă nişte copii în faţă", dar şi persoanele din club care i-au salvat atunci când au provocat incidente.

"Aceşti aşa numiţi lideri sunt nişte profitori, care nu fac altceva decât să bage nişte copii în faţă. Aseară trebuiau arestaţi în primul rând: foştii lideri, care au făcut pasul înapoi şi instigă, liderii actuali şi apoi cei care sunt pe camera de luat vederi. Mulţi sunt nişte copii care sunt instigaţi, cărora probabil le dau ceva. Cred că se consumă şi droguri pe acolo şi liderii de galerie cunosc foarte bine", a spus Turcu la RTV, după ce meciul Dinamo - Slovan Liberec, din manşa tur a play-off-ului Ligii Europa, a fost întrerupt în minutul 88, la scorul de 0-2, din cauză că fanii dinamovişti au rupt gardul şi au intrat pe teren.

"Nu vreau să acuz o parte dintre colegii mei, care i-au scos când au avut incidente. Au fost incidente în Bulgaria, de la circa 6 au fost de «n» ori salvaţi... Acum ar trebui să răspundă cei care i-au salvat", a competat acţionarul dinamovist, care a adăugat că intenţiona să revină alături de ceilalţi investitori, dar că dezamăgirea după meciul de joi seară este prea mare.

Cere "deratizare" în vestiar

Vasile Turcu susţine în continuare că la Dinamo trebuie să se producă schimbări radicale la toate nivelurile.

"Dacă cumva ne elimină trei ani de zile, ferească Dumnezeu, fotbalul dinamovist s-a terminat. Borcea lua aseară medicamente cu pumnul. Trebuie «deratizare» începând din vestiar. Schimbaţi medici, staff-ul tehnic. Inclusiv o parte din jucători nu au ce căuta în Ştefan cel Mare după un sezon ratat", a punctat omul de afaceri.