MENIU

Vasile Blaga: Geoană este sub partid, ca procente şi e populist, iar Crin Antonescu nu a dovedit că se pricepe la ceva

Vasile Blaga: Geoană va fi zdrobit din nou de Traian Băsescu în turul doi la alegeri
Foto: RTV

"Despre candidaţii anunţaţi până în prezent nu pot spune prea multe, dar, în linii mari, cred că Mircea Geoană este sub partid, ca procente şi este prea populist, încearcă să obţină puncte cu orice preţ şi asta îl face să piardă, iar dacă va ajunge să candideze cu Băsescu, va fi spulberat ca şi prima oară, iar Crin Antonescu nu a dovedit până acum că se pricepe la ceva", a comentat Vasile Blaga în cadrul unei emisiuni tv.

În cadrul emisiunii de la B1 TV, Vasile Blaga a anunţat că guvernul va construi în următorii ani 16.000 de locuinţe ANL.

"Guvernul va construi în cel mult doi ani 16.000 de locuinţe ANL şi vom încerca în măsura fondurilor să demarăm masiv campania de reabilitare termică a apartamentelor. Problema nu sunt doar fondurile în acest proiect, ci şi asociaţiile de locatari", a afirmat liderul PD-L.

Guvernul a lansat recent programul "Prima Casă", program prin care statul va garanta creditele ipotecare de maxim 60.000 de euro. Mai exact, Guvernul nu va da bani, ci doar va garanta un credit pentru cei care nu şi-l permit altfel. Garanţia promisă de Guvern se ridică până la 80% din valoarea creditului. 

Citeşte şi Emil Boc: Guvernul a adoptat programul "Prima Casă"